Filter

Merken
Prijs
Kledingmaat
Kleuren
Broekmaten
Schoenmaat

Diordie @ INSTAGRAM

 • You need this scarf!! Deze fijne silk feel sjaals met toffe prints is onder andere verkrijgbaar in deze mooie roze kleur. De sjaals zijn een perfect item om jouw outfit de finishing touch te geven. De sjaal is van een heerlijk zacht materiaal waardoor hij erg comfortabel om de nek zit. Tip: knoop de sjaal om de tas heen voor een inspired look.

  € 14,99
 • You need this scarf!! Deze fijne silk feel sjaals met toffe prints is onder andere verkrijgbaar in deze mooie kobalt kleur. De sjaals zijn een perfect item om jouw outfit de finishing touch te geven. De sjaal is van een heerlijk zacht materiaal waardoor hij erg comfortabel om de nek zit. Tip: knoop de sjaal om de tas heen voor een inspired look.

  € 14,99
 • You need this scarf!! Deze fijne silk feel sjaals met toffe prints is onder andere verkrijgbaar in deze mooie witte kleur. De sjaals zijn een perfect item om jouw outfit de finishing touch te geven. De sjaal is van een heerlijk zacht materiaal waardoor hij erg comfortabel om de nek zit. Tip: knoop de sjaal om de tas heen voor een inspired look.

  € 14,99
 • You need this scarf!! Deze fijne silk feel sjaals met toffe prints is onder andere verkrijgbaar in deze mooie licht blauwe kleur. De sjaals zijn een perfect item om jouw outfit de finishing touch te geven. De sjaal is van een heerlijk zacht materiaal waardoor hij erg comfortabel om de nek zit. Tip: knoop de sjaal om de tas heen voor een inspired look.

  € 14,99
 • Lengte sjaal: lengte: 188cm breedte: 105cm Materiaal: 100% polyester Kleur: Zwart met opdruk Wasvoorschriften: Handwas

  € 16,99
Toont 1 - 7 van de 7 items
oxoweb549751