Diordie @ INSTAGRAM

 • Graphic Tees! Deze toffe basis shirt van de Lizzy collectie is verkrijgbaar in het wit. De tee is van een fijn materiaal en heeft een fijne los vallende fit. Perfect te combineren met een jeans of ga voor een blazer en flare broek voor een business look!

  € 16,99
 • Graphic Tees! Deze toffe basis shirt van de Lizzy collectie is verkrijgbaar in het geel. De tee is van een fijn materiaal en heeft een fijne los vallende fit. Perfect te combineren met een jeans of ga voor een blazer en flare broek voor een business look!

  € 16,99
 • Graphic Tees! Deze toffe basis shirt van de Lizzy collectie is verkrijgbaar in het Zwart. De tee is van een fijn materiaal en heeft een fijne los vallende fit. Perfect te combineren met een jeans of ga voor een blazer en flare broek voor een business look!

  € 16,99
 • Graphic Tees! Deze toffe basis shirt van de Lizzy collectie is verkrijgbaar in het Blauw. De tee is van een fijn materiaal en heeft een fijne los vallende fit. Perfect te combineren met een jeans of ga voor een blazer en flare broek voor een business look!

  € 16,99
 • Back to basics! Dit geweldige basis shirt met ronde hals is onder andere verkrijgbaar in het wit. De tee heeft een korte mouw en is van een stevig t-shirt materiaal. Op de linkerborst zit een graphic van lipjes. 

  € 19,99
 • Single and ready to flamingle! Deze fijne basic flamingo tee is onder andere verkrijgbaar in het grijs . Het shirt is van een fijn losvallend materiaal en is door de stof erg luchtig. Combineer het met een jeans voor een casual look. Echter is de tee ook perfect voor onder een blazer. 

  € 10,99
 • We love the basics tee with print! En deze Maria Tailor tee is hier het perfecte voorbeeld van! De t-shirt heeft een ronde hals met short sleeves. Daarnaast heeft de top een donkerblauwe en roze bliksemschicht in combinatie met panterprint MARIA TAILOR.

  € 59,99
 • Love, Cool & Chic. De perfecte tee voor onder een zwarte blazer. Met de erop gestikte paillet details en zijn toffe graphic geeft dit iedere outfit net dat extraatje! Het shirt is van een luxe t-shirt stof. 

  € 65,00
 • This tee is so Fresh! Deze toffe basis shirt met print is verkrijgbaar in het grijs. De tee is van een fijn materiaal en heeft een fijne losvallende fit. Perfect te combineren met een jeans of ga voor een blazer en flare broek voor een business look!

  € 14,99
 • Snel bekijken
  € 9,99 € 14,99

  This tee is so Fresh! Deze toffe basis shirt met print is verkrijgbaar in het roze. De tee is van een fijn materiaal en heeft een fijne losvallende fit. Perfect te combineren met een jeans of ga voor een blazer en flare broek voor een business look!

  € 9,99 € 14,99
  In prijs verlaagd!
 • Flash it up! Deze toffe basis shirt met blauwe print is verkrijgbaar in het roze. De tee is van een fijn materiaal en heeft een fijne los vallende fit. Perfect te combineren met een jeans of ga voor een blazer en flare broek voor een business look!

  € 14,99
 • Who run the world? Girl! Deze toffe basis shirt met Blauwe print is verkrijgbaar in het wit. De tee is van een fijn materiaal en heeft een fijne losvallende fit. Perfect te combineren met een jeans of ga voor een blazer en flare broek voor een business look!

  € 14,99
 • Be kind to everyone! Deze toffe basis shirt met print is verkrijgbaar in het grijs. De tee is van een fijn materiaal en heeft een fijne losvallende fit. Perfect te combineren met een jeans of ga voor een blazer en flare broek voor een business look!

  € 14,99
Toont 1 - 15 van de 15 items
oxoweb549751