• The perfect set does excist! Deze Reinders Must en Sjaal is de absolute musthave set om de koude winterdagen stijlvol te overleven. De sjaal is van een stevig materiaal met over de gehele sjaal het reinders logo. De muts heeft een reinders logo en is van een stevig warm stretchy materiaal waardoor hij op elk hoofd past!

  € 99,99
 • Get beach ready met de beach straw hat met pom pom details. De beach straw hat is het perfecte hoedje voor een warme strand dag! De pom pom details geven dit hoedje een absolute bohemian vibe. Door het materiaal is het hoedje heerlijk luchtig en is het daarom perfect te dragen in de zon. Verkrijgbaar in 2 maten. Het hoedje is niet gevoerd.

  € 20,00 € 5,00
 • Get beach ready met de beach straw hat. De beach straw hat is het perfecte hoedje voor een warme strand dag! Door de materiaal is het hoedje heerlijk luchtig en is het daarom perfect om te dragen in de zon. Verkrijgbaar in 2 maten. Het hoedje is niet gevoerd.

  € 17,00 € 5,00
 • Hoe leuk is deze geweldige inspired Gigi baker hat. Het musthave accessoire voor deze winter! Maten: 1 maat Details: Zilveren knoop details Model: Het model is 170 cm en draagt een maat S Kleur: Zwart Wasvoorschriften: Handwas

  € 25,00 € 10,00
 • Hoe leuk is deze geweldige inspired Gigi baker hat. Het musthave accessoire voor deze winter! Maten: 1 maat Details: Zilveren knoop details Model: Het model is 170 cm en draagt een maat S Kleur: Grijs Wasvoorschriften: Handwas

  € 17,50