• De gold nellie necklace is verkrijgbaar in het goud. Met het korte model is deze ketting perfect te combineren met bijvoorbeeld een v-hals jurk of top. De ketting bestaat uit meerdere laagjes en heeft ronde plaatjes als details. De ketting gaat door middel van een normale sluiting dicht. De ketting is in lengte verstelbaar.

  € 14,99
 • To the moon and back! Deze toffe ketting gezien bij vele bloggers en celebs zoals Bella hadid en Kendal jenner! Combineer de ketting met meerdere langere kettingen voor een toffe look. Verkrijgbaar in 2 kleuren: goud en zilver.  De ketting is om te doen en af te doen door middel van een haakje.

  € 9,99
 • To the moon and back! Deze toffe ketting gezien bij vele bloggers en celebs zoals Bella hadid en Kendal jenner! Combineer de ketting met meerdere langere kettingen voor een toffe look. Verkrijgbaar in 2 kleuren: goud en zilver. De ketting is om en af te doen door middel van een haakje.

  € 9,99
 • Deze in goud vergulde kettingen zijn de perfecte accessoire voor elke outfit. Combineer de kettingen van ettika voor een speels effect. De mermaid's treasure necklace heeft meerdere muntdetails en is in lengte te verstellen door middel van het haakje. 

  € 46,95
 • De back to the stars necklace is de perfecte accessoire voor elke outfit. De ketting bestaat uit meerdere laagjes en geeft jouw look daarom een edgy look. De ketting is te sluiten met een haakje en daarom eventueel in lengte verstelbaar.

  € 46,95