WELKOM

Lieve Fashionista's 

Welkom op het online mode platform van Diordie !! Super trots ben ik om dit met jullie te delen. Als eerste wil ik jullie bedanken, want zonder jullie was dit niet gelukt ! Daarom krijg je 10% korting op je eerste aankoop Dik zwart hart Kortingcode: Celebrate 

In de afgelopen 4 jaar heb ik veel de vraag gekregen; kan je geen webshop voor Diordie beginnen? Ik woon niet in de buurt en vind jullie kleding zo leuk !! Na lang wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een nieuw avontuur aangegaan! 

Een standaard webshop daar zijn er al genoeg van. Dus dat wilde ik niet! Ik vind het belangrijk dat we elke week voor jullie de leukste Musthaves selecteren! Want ja, alle items die wij verkopen passen er voor nu helaas niet op. Daar is ons assortiment veelste groot voor! Daarom deste leuker om naar onze Boutique te blijven komen ;-) 

Naast deze Musthaves bieden wij een leuke blog aan :" It girl issue ". Een aantal keer per week posten wij berichten over; mode, beauty & food. Maar er is meer, wij gaan voor jullie diary bijhouden! ;-) Jullie krijgen elke week een exclusief kijkje achter de schermen bij Diordie! Uiteindelijk wil ik deze blog gaan uitbreiden en ben nog opzoek naar een fitness PT en healty food blogger! Ben jij of ken jij die gene? Mail ons via info@diordie.nl :) 

Last but not least.. The Cities !! Dik zwart hart Mijn persoonlijke favoriet! Hier hebben wij voor jullie de Hotspots uitgezocht in de populaire Fashion cities van nu ! Ik ben met mijn favoriete stad begonnen.. Parijs ! Vandaar dat het mij heel cool leek daar de fotoshoot te doen voor de webshop! Uiteraard volgen de volgende Fashion cities snel, dus stay tuned! Ben jij benieuwd hoe het er aan toeging achter de schermen in Parijs ? Ga dan naar "It girl issue" ! ;-)

Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van de site vinden ! Hebben jullie tips of een nieuwe hotspot ontdekt in Parijs? Let us know! 

Liefs Deborah Kusje

Add a comment

 (with http://)