RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour, terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien u uw bestelling retour stuurt ontvangen wij deze graag met alle geleverde toebehoren en - indien redelijker wijze mogelijk - in de originele staat en verpakking. Zodra kaartjes van artikelen zijn afgehaald kunnen wij het artikel helaas niet meer retour nemen. Tevens kunnen verpakkingen van producten niet gebruikt worden als een verpakkingsmethode om producten retour te sturen. Zo kunnen schoenen bijvoorbeeld niet in een dicht getapte schoenendoos retour worden gestuurd/genomen.

Retourlabel

Helaas bieden op dit moment geen retourlabel aan.

Retourkosten

De kosten voor de retourzending zijn voor de klant zelf. 

 

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Er zijn een aantal uitzonderingen op de mogelijkheid tot retourneren van uw bestelling. Dit geld o.a. voor:

  1. Sale. Helaas kan sale door hoge kortingen niet geretourneerd worden.
  2. Designer Vintage.
  3. Producten zoals bikini’s, panty’s, make-up, ondergoed etc. kunnen i.v.m. hygiëne niet retour worden gestuurd. Twijfel je of een product hier aan voldoet, bekijk dan de details van het product op onze website. Hier staat het namelijk vermeld wanneer een product niet geretourneerd kan worden voor hygiënische redenen.

 

GARANTIE

Bevat een product een fout of heeft u het niet in de juiste staat ontvangen stuur dan een foto van het product, je naam en de klacht naar info@diordie.nl .

U dient ten alle tijden eerst uw klacht te melden en laten behandelen door ons. Stuurt u de bestelling voor behandeling retour kunnen wij helaas uw klacht en eventuele gemaakte kosten niet meer afhandelen. 

ONS RETOUR ADRES

Mocht u iets willen retourneren dan kunt u uw retour sturen naar het volgende adres:

TAV Diordie

Rijksstraatweg 43

3222 KA Hellevoetsluis


Woont u in de buurt van Hellevoetsluis Dan is het eventueel ook mogelijk om het hier af televeren. Voor meer informatie neem dan even contact met ons op!