• Deze feestelijke jumpsuit is een echte showstopper. De jumpsuit heeft zilveren en bronzen pailletten. Hij gaat dicht doormiddel van een onzichtbare rits aan de achterzijde. Combineer hem met classy boots and you're ready to go!

  € 59,99
 • Deze zwarte jumpsuit met halflange mouwen en V-hals is perfect als basis item voor in je kledingkast. Hij is van een rekbare stof, loopt losjes langs het lichaam en bevat drukknopjes. De jumpsuit heeft een oversized model en is dan ook het best te accentueren door er een riem om heem te doen.

  € 34,99
 • De jumpsuit is zwart met korte mouwen en heeft een V-hals. Hij is gemaakt van een rekbare stof en is daarom heel comfortabel. Het elastiek om de middel accentueert goed je taille. Combineer hem met een leren jasje voor een edgy look. Deze is ook in het groen verkrijgbaar.

  € 49,99
 • De jumpsuit is zwart met korte mouwen en heeft een V-hals. Hij is gemaakt van een rekbare stof en is daarom heel comfortabel. Het elastiek om de middel accentueert goed je taille. Combineer hem met een leren jasje voor een edgy look. Deze is ook in het zwart verkrijgbaar.

  € 49,99