• A little lace never hurt nobody! Deze toffe kimono is verkrijgbaar in het zwart. De kimono is te sluiten door middel van een koortje in het midden. De gehele kimono is van een lace materiaal en is daarom volledig sheer. De kimono is tot aan de grond. Doe hem over je festival outfit of je bikini en jij steelt de show!

  € 29,99
  Stay updated!
 • The perfect vacay kimono! Perfect voor over een bikini op het strand. Een fijne kimono van een lichte linnen stof waardoor hij zeer geschikt is voor de hele warme dagen. De kimono heeft borduursel stiksel voor een extra detail. De kimono heeft een openvallend model. De cardigan is 1 maat en te dragen van 34 tot 42

  € 29,99
 • Ooh La La Leopard & Paillet! Deze sweater is een echte showstopper! De trui is aan de bovenkant afgewerkt met toffe rode pailletten en heeft een leopard print aan de onderkant. De trui is van een dikke stevige stof en heeft een loose fit. 

  € 79,99
 • We love Bright Colors! Dit heerlijke color knitted vest is onder andere verkrijgbaar in het rood, groen, roze & grijs! Het vest heeft een loose fit en valt dus mooi los. Het vest heeft geen knopen en is een openvallend model. Hij is goed voor elk seizoen en is daarom lekker door te dragen!

  € 35,00
 • We love Bright Colors! Dit heerlijke color knitted vest is onder andere verkrijgbaar in het rood, groen, roze & grijs! Het vest heeft een loose fit en valt dus mooi los. Het vest heeft geen knopen en is een openvallend model. Hij is goed voor elk seizoen en is daarom lekker door te dragen!

  € 35,00
 • We love Bright Colors! Dit heerlijke color knitted vest is onder andere verkrijgbaar in het rood, groen, roze & grijs! Het vest heeft een loose fit en valt dus mooi los. Het vest heeft geen knopen en is een openvallend model. Hij is goed voor elk seizoen en is daarom lekker door te dragen!

  € 35,00
 • You know you'll need this one! De ibiza cardigan is onder andere verkrijgbaar in het wit. Een absolute musthave met boho details van stiksels en pailletten. Perfect voor een festival look of voor op vakantie! Deze musthave is te sluiten door een koortje aan de bovenkant. 

  € 37,50
 • We love Bright Colors!  Deze heerlijke color sweater is onder andere verkrijgbaar in deze fijne paars kleur! De sweater heeft een loose fit en is van de voorkant korter dan de achterkant zodat je trui in de broek kan dragen voor een casual look.

  € 37,50
 • We love Bright Colors!  Deze heerlijke color sweater is onder andere verkrijgbaar in deze fijne groene kleur! De sweater heeft een loose fit en is van de voorkant korter dan de achterkant zodat je trui in de broek kan dragen voor een casual look.

  € 37,50
 • We love Bright Colors!  Deze heerlijke color sweater is onder andere verkrijgbaar in deze fijne gele kleur! De sweater heeft een loose fit en is van de voorkant korter dan de achterkant zodat je trui in de broek kan dragen voor een casual look.

  € 37,50
 • We love Bright Colors!  Deze heerlijke color sweater is onder andere verkrijgbaar in deze fijne rode kleur! De sweater heeft een loose fit en is van de voorkant korter dan de achterkant zodat je trui in de broek kan dragen voor een casual look.

  € 37,50
 • Perfect knit! Deze geweldige opengewerkte trui is verkrijgbaar in het roze. De trui heeft opengewerkte details en bevat geen ondershirt. Perfect voor op een jeans met sneakers. 

  € 29,99
 • Perfect knit! Deze geweldige opengewerkte trui is verkrijgbaar in het wit. De trui heeft opengewerkte details en bevat geen ondershirt. Perfect voor op een jeans met sneakers. 

  € 29,99
 • Hoodie love! De black basic hoodie is onder andere verkrijgbaar in deze zwarte kleur. De hoodie is heel basic waardoor hij erg makkelijk te combineren is. De hoodie heeft een wijd model en een elastieke band aan de onderkant. Perfect voor een casual look!

  € 26,99
 • Yellow is the new black! We zijn weg van de nieuwe gele trend! Dit truitje is dan ook een absolute musthave. Met zijn zachte stof en toffe look is dit item an everyday sweater. Naast dat hij je heerlijk warm houd ziet hij er heel tof uit! Een trui die jouw dag gegarandeerd opvrolijkt!

  € 39,99