Modetrends die je dit jaar veel gaat tegenkomen

Ontdek de lente/zomer trends van 2024. De trends die je dit jaar bij ons zal tegenkomen.

 

1. Metallics

De metallics modetrend is een modieuze beweging die draait om het gebruik van materialen en stoffen met een metallic glans, zoals goud, zilver, koper en brons. Deze trend zie je terugziet in kleding, accessoires en make-up, waarbij metallic tinten een opvallende en glamoureuze uitstraling toevoegen aan outfits. Of het nu gaat om glinsterende avondjurken, of sprankelende schoenen de metallics trend creëert een gevoel van moderniteit en luxe. 

* shop metallic dress hier

 

2. Schort vibes

De schort modetrend is een opkomende stijl die traditionele werkkleding omarmt en deze transformeert tot modieuze en functionele items. Schorten, oorspronkelijk bedoeld als werkkleding, worden nu gezien als trendy statement pieces. Ze variëren van minimalistische ontwerpen tot extravagante en versierde stijlen. Schorten worden niet alleen gedragen in de keuken, maar ook als kledingstukken voor dagelijkse outfits, vaak gecombineerd met casual of zelfs formele kleding. 

3. Polo time?

De polo modetrend omvat het iconische poloshirt, oorspronkelijk ontworpen voor sportieve activiteiten, dat nu een veelzijdig kledingstuk is geworden. We verruilen de tanktop voor het poloshirt deze zomer. Deze trend heeft zich uitgebreid naar zowel casual als semi-formele kledingstijlen.  Het poloshirt is geweldig te gedragen in combinatie met rokken, casual wijde jeans of zelfs onder een blazer voor een gepolijste look.

* shop blouse sweater hier

 

4. Opengewerkte materialen

De modetrend van opengewerkte materialen omvat het gebruik van stoffen met uitsnijdingen, perforaties of transparante delen, die een speelse en luchtige uitstraling creëren. Deze trend wordt gezien in kledingstukken zoals jurken, tops en rokken, waarbij delen van de stof opengelaten worden of vervangen worden door gaasachtige of kantachtige materialen. Opengewerkte details voegen een subtiele sensualiteit toe aan outfits en kunnen voor zowel casual als elegante looks gebruikt worden. 

* shop nobu set hier

* shop daisy set hier

 

Welke trend vind jij het leukste?

30 april 2024