Sjaals in alle soorten kleuren, maten en prints. Je ziet het tegenwoordig overal! Dit is echt een musthave om toe te voegen aan je accessoires collectie. Het zijn echte eye catchers en je kan er zo veel verschillende dingen mee doen! Je kan het gebruiken als haar accessoire, als elastiek, als riem, als tas, als top en nog veel meer. Gebruik je creativiteit en je creëert de meest toffe looks. In deze blog laten wij jou wat voorbeelden zien hoe je deze sjaals kan gebruiken.

 

1. HAAR ACCESSOIRE

De sjaals kan je op verschillende manieren gebruiken als haar accessoire. Hier onder zie je 3 verschillende manieren hoe je de sjaals in je haren kan doen.

  

Op de eerste foto zie je de meest gebruikte manier van tegenwoordig, deze stijl maakt je outfit echt af! Je kan het ook als haarband gebruiken, met je haren los, in een staart of in een knot. Als laatste kan je de sjaal ook als haarband vast knopen met een strik aan de bovenkant. Is het niet te cute?!

 

2. TOPS

Ze zijn ook heel leuk als tops! Er zijn ontzettend veel manier waarop je de sjaals als tops kan stylen. Hier onder zie je 4 verschillende manieren hoe je dit kan doen

 

Als eerste de driehoek top, je doet twee punten naar elkaar zodat de sjaal een driehoek vormt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de sjaal aan de achterkant vast knopen en tadaa je hebt een hele mooie top! Als tweede kan je de sjaal om je bh vast maken, doe er een mooie wijde blouse overheen en je summer look is compleet!

 

De derde look lijkt een beetje op de eerst maar dan andersom. I.p.v. dat je de knoop aan de achterkant maakt, maak je hem aan de voorkant! En last but not least, een geweldige halter top. Maak een knoop met twee punten van de sjaal en maak die vast in je nek, het overige deel knoop je vast op je rug en zo heb je een super classy halter top. Er zijn nog onwijs veel manieren hoe je dit soort sjaals als tops kan combineren. Tiktok staat er vol mee!

 

3. RIEM EN EXTRA'S

Je kan het zo gek niet bedenken zoveel kan je met deze sjaals doen. Zie hier onder nog een paar extra ideeën 

 

Om een extra touch aan je outfit te geven kan je de sjaal gebruiken als riem. Hoe leuk is dit! Daarnaast kan je accessoires zoals je tas extra uniek maken met dit accessoire! 

 

In onze webshop hebben wij een hele boel van deze sjaals en bandanas waar jij deze toffe looks mee kan creëren! Zie link hier onder.

https://www.diordie.nl/accessoires/shawls/

 

Let's get creative babes!

xoxo 

Team Diordie

16 augustus 2022