We hebben weer een geweldig nieuwe collectie voor jullie ingekocht meiden! De 'Preggy collectie". Deze collectie bestaat uit de tofste comfy pakken, jurken en truien, gemaakt van heerlijke zachte en stretchy stofjes. Ben je niet zwanger maar vind je de items wel leuk, geen zorgen want je kan alles natuurlijk ook dragen als je niet zwanger bent! Ontdek in deze blog meer over deze collectie en lees onze preggy kleding tips.

 

COMFY SETS

  

   

Comfy sets zijn echt een must voor in je preggy kleding collectie. Het is super makkelijk, het staat leuk en het zit heerlijk! Nu de winter er aan zit te komen hebben we allemaal behoefte aan lekkere warme kleding. Je kan de sets combineren met onze leren gilets wat de outfit wat meer spice geeft en leuke sneakers er onder. 

 

Gebreide jurken

   

   

Met deze stijlvolle jurken heeft je buik alle vrije ruimte. Ze zijn heerlijk warm en zijn goed te combineren met cowboylaarzen, biker boots of sneakers.

 

LETS DRESS UP

   

   

Onze nieuw party dresses kunnen ook goed gedragen worden als je zwanger bent! Yess geen zorgen voor de kerst want jouw feestelijke kerst outfit kan je bij Diordie shoppen!

 

PREGGY KLEDING TIPS!

1. Koop je kleding van een stretchy stofje

Perfect voor je zwangerschap en erna! Door de stof rekt de kleding goed mee met je buik. En nog een groot voordeel, je kan de kleding na je zwangerschap ook goed dragen! Anders is het erg zonde vin je niet?

 

2. Koop de rest van je kleding een maatje groter

Niet alle leuke kleren zijn gemaakt van een stretchy stofje. Dan is het handing om je kleding in een maatje groter te kopen. Na je bevalling pas je toch nog niet je oude kleding en laten we eerlijk zijn, naar de winkel gaan om nieuwe kleding te kopen, daar hebben we dan geen tijd voor!

 

3. Wees creatief

De winter komt eraan en er zijn genoeg oplossingen waarin je buik vrijspel heeft. Kies voor bijvoorbeeld ruime sweater jurkjes, dikke maillots, lange vesten, stretchy coltruien, wikkel jurkjes, flared leggings, wijde blouses, oversized coats en joggings broeken. Dit zijn allemaal items die je in de normale collectie kan vinden en na je zwangerschap ook nog kan dragen.

 

xoxo 

Team Diordie

 

26 mei 2023