Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent een hele boel nieuwe trends. Wij hebben een selectie van 4 fashion trends uitgekozen die je dit jaar bij Diordie gaat tegenkomen. Are you ready for amazing fashion trends? Cuz we are! Lees dan verder en weet wat je te wachten staat dit jaar.

 

UNDERWEAR AS OUTERWEAR

Geloof het of niet, de moulin rouge vibes zijn helemaal trendy in 2023. Het mag ook wel wat sexy zijn, vind je niet? Als het op ondergoed lijkt is het goed. Denk bijvoorbeeld aan een kanten body of een mooie kanten bh met een blazer er overheen. Wat je ook veel gaat zien zijn korsetten of jukjes met als lijfje een korset. We love it <3

 

Shop at Diordie

• Coco corset €29,99

https://www.diordie.nl/coco-corset.html

 

CUT OUT

Een andere veel voorkomende trend zal kleding met cut out zijn. Dit houdt in dat op bepaalde plekken de stof weg is gesneden. Hierdoor zijn er stukken huid te zien wat echt prachtig is. Bijvoorbeeld een top zonder schouders, een top die uitgesneden is op de borst of een top of jurk die uitgesneden is in de taille. Door dit soort kleding lijk je optisch slanker en wie wil dit nou niet.

 

TIERELANTIJNENT

Wat je ook veel gaat zien zijn tierelantijnen. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld franjes of ruches. Eigenlijk is dat altijd goed. Boho vibes are never enough! De trend zou veel voorkomen bij bijvoorbeeld tuien of jasjes met franjes en bij jurken tops of rokken met ruches. Dit soort items kan je maar beter in je kast hebben want het kan eigenlijk altijd.

 

Shop at Diordie

• Fringe knitwear pink, beige, kobalt €42,50

https://www.diordie.nl/search/fringe+knitwear/

 

KANT EN DOORZICHTIGE STOFFEN

Wij zijn groot fan van deze trend we zien het niet alleen terug komen in de moulin rouge trend maar kant en mesh als materiaal wordt helemaal hot in 2023. Denk aan jurken, tops, korsetten en rokken, alles mag van kant of mesh. Wij kunnen ons voorstellen dat je het heftig vindt om volledig gekleed te gaan in doorzichtige stoffen. Maar een touche of kant of een stukje mesh kan zeker geen kwaad.

 

Shop at Diordie

• Silk lace tops fuchsia, lime green, beige, orange €19,99

https://www.diordie.nl/search/silk+lace/

 

In welke van deze trends gaan wij jou dit jaar spotten?

 

xoxo Team Diordie

26 mei 2023