De zomervakantie is gestart, tijd om leuke zomer items te scoren voor je vakantie of voor de hete zomerdagen in Nederland. Bohemian vibes is toch wel een thema wat je veel terug ziet komen en daarmee ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor jullie een zomer collectie vol met mooie jurken, two pieces, jumpsuits, hoeden, tassen en nog veel meer! En we hebben geweldig nieuws, de Summer Sale is gestart! Krijg nu 30% korting op de gehele zomer collectie 🌴

 

 

Jurken

Tja, jurken kunnen toch echt niet ontbreken in je zomer garderobe. Lang, kort, zwierig, chique of classy, je kunt het zo gek niet bedenken of Diordie heeft het wel. 

Paisley lace dress Mirror dress Lois dress Feline dress

 

 

Two pieces

Two pieces zijn eigenlijk de meest makkelijke zomer items die je kan hebben. Je hoeft niet na te denken, het is makkelijk in te pakken en de two pieces die wij hebben zijn ook nog eens lekker luchtig! Zonder moeite te doen zie zie je er toch nog leuk uit en je kan de items ook nog los van elkaar combineren. Wat wil je nog meer?

Tulum set Mykonos set Liv set Kendall silk set

 

 

Accessoires

Zonder accessoire is je zomer outfit niet compleet. wie wil er nou niet naar het strand gaan in stijl met een leuke strand tas of een mooie hoed. Of maak je casual sightseeing outfit af met een leuke haarband. 

Cannes beach hat Inspired summer bag bohemian beach bag bohemian hair band

 

24 juli 2023